Servicii Masaj Erotic Bucuresti

Sedinta de masaj, fie ca este un masaj de relaxare, masaj erotic sau senzual este un ritual de remodelare a viziunii despre lume, genereaza ganduri pozitive si starea debine la nivel trupesc si spiritual. Vei fi atins in intregime, jocul mainilor si al corpurilor descoperindu-ti zone erogene nebanuite nici de tine.

Masaj de relaxare:

Pornind de la alunecari usoare, aplicate la suprafata corpului, prin miscari compresive, de framantare sau lovituri usoare, oscilatorii sau ritmice, pe langa experienta placuta pe care o creaza, amelioreaza starea de sanatate, produce relaxarea musculara si imbunatateste circulatia.

Masaj senzual:

Percepem lumea prin intermediul simturilor, iar simtul tactil ne permite sa stabilim contacte. In timpul masajului senzual, mangaierile delicate, relaxante sunt menite sa stimuleze, sa excite, sa usureze. Masajul erotic: Printr-un joc erotic al atingerilor celor mai sensiblie si intime zone, va fi stimulata placerea maxima.

Masaj Erotic dublu:

Masajul erotic dublu este un adevarat spectacol erotic, un dans simultan, ritmic si lasciv in acelasi timp, in care pielea beneficiarului va fi rasfatata in continuu.

Masaj erotic pentru cupluri:

Masajul erotic pentru cupluri consolideaza legatura dintre parteneri prin inlaturarea barierelor si a inhibitiilor din viata de cuplu. Priveste si invata! ai mai vazut-o vreodata sa tremure de placere doar prin masaj erotic? De ce sa fii egoist si sa privezi partenera de o astfel de placere? Este o experienta care va va ajuta sa va cunoasteti reciproc mai bine din perspectiva erotica , a dorintelor ascunse… Petreceri private: Salonul vi se poate pune la dispozitie fie pentru o simpla intalnire intre prieteni sau pentru a sarbatori un eveniment, in compania ispititoare a fetelor.