Servicii Masaj Erotic Bucuresti

Sedinta de masaj, fie ca este un masaj de relaxare, masaj erotic sau senzual este un ritual de remodelare a viziunii despre lume, genereaza ganduri pozitive si starea debine la nivel trupesc si spiritual. Vei fi atins in intregime, jocul mainilor si al corpurilor descoperindu-ti zone erogene nebanuite nici de tine.

Masaj de relaxare:

Pornind de la alunecari usoare, aplicate la suprafata corpului, prin miscari compresive, de framantare sau lovituri usoare, oscilatorii sau ritmice, pe langa experienta placuta pe care o creaza, amelioreaza starea de sanatate, produce relaxarea musculara si imbunatateste circulatia.

Masaj senzual:

Percepem lumea prin intermediul simturilor, iar simtul tactil ne permite sa stabilim contacte. In timpul masajului senzual, mangaierile delicate, relaxante sunt menite sa stimuleze, sa excite, sa usureze. Masajul erotic: Printr-un joc erotic al atingerilor celor mai sensiblie si intime zone, va fi stimulata placerea maxima.

Masaj Erotic dublu:

Masajul erotic dublu este un adevarat spectacol erotic, un dans simultan, ritmic si lasciv in acelasi timp, in care pielea beneficiarului va fi rasfatata in continuu.

Masaj erotic pentru cupluri:

Masajul erotic pentru cupluri consolideaza legatura dintre parteneri prin inlaturarea barierelor si a inhibitiilor din viata de cuplu. Priveste si invata! ai mai vazut-o vreodata sa tremure de placere doar prin masaj erotic? De ce sa fii egoist si sa privezi partenera de o astfel de placere? Este o experienta care va va ajuta sa va cunoasteti reciproc mai bine din perspectiva erotica , a dorintelor ascunse… Petreceri private: Salonul vi se poate pune la dispozitie fie pentru o simpla intalnire intre prieteni sau pentru a sarbatori un eveniment, in compania ispititoare a fetelor.

 
 
testimonial

Personal, am beneficiat de toata atentia d-soarei Ana, pentru care am numai cuvinte si ganduri bune.
Am fost la cateva saloane din Bucuresti si din tara si am cunoscut cateva fete, dar niciuna nu a reusit ce Anei pare ca i-a fost asa usor sa faca:

Stefan

testimonial

cu un bun simt, naturalete si o super-personalitate, a facut din sedinta de masaj un moment la care ma gandesc cu placere oricand.

Stefan

testimonial

Thanks to Rebeca for a great experience with tenderness, georgeous erotic massage, and her friendly smile and eyes realized that it was my first time.

Herald

testimonial

She did my massage debute a great experience – from a beautiful woman – and that feeling was extremly important for me (as I was very nervous).

Herald

testimonial

V-am vizitat si am ramas placut impresionati de locatia voastra, dar mai ales de atitudinea celor cu care am intrat in contact. Incepand cu receptionera, f. amabila, serviabila, dornica sa raspunda asteptarilor/pretentiilor noastre.

Elena

testimonial

Apoi fata care ne-a oferit serviciul de masaj(multumim pt. recomandare), Julia, despre care nu putem sa avem (atat eu, cat si partenerul meu) decat cuvinte de lauda. O prezenta deosebita din toate punctele de vedere.

Elena