Sedinta de Masajul Erotic – metoda de relaxare

26 februarie, 2017   I   by Masaj Erotic Bucuresti

Un salon de masaj va trimite cu gandul direct la relaxare. Chiar daca exista atatea metode de masaj cu efect energizant sau terapeutic, masajul de relaxare se adreseaza in primul rand starii de spirit, pe langa beneficiile pe care le are asupra sanatatii.

Tehnicile si metodele de masaj sunt preluate din practicile traditionale ale culturilor asiatice, orientale si nord-americane. Conform principiilor chineze, atingerea are un rol foarte important in relxarea organismului. Iar daca aceste atingeri urmeaza un anumit traseu, ales pe baza punctelor de energie sau a fluxurilor energetice ale corpului omenesc, efectul de relaxare este garantat.

 

Masajul cu uleiuri aromate si cu pietre calde, vulcanice, aplicate in punctele energetice cheie, este foatre apreciat pentru starea de destindere care se resimte, pentru inhibarea dorintei de a misca si pentru activarea simturilor si a eliberarii endorfinelor (hormonii responsabili cu inducerea starii de bine). Si pentru ca un masaj energizant, de stimulare a muschilor, este altul decat cel al senzatiilor prin masaj de relaxare, efectul unui astfel de masaj va fi cel de abandon total si chiar de cufundare intr-un somn odihnitor. Prin masajul de relaxare se urmareste cel mai mult stimularea psihica, pornind de la efectele benefice ale stimularii corporale.

  • Share