Prietenii adevarati

26 februarie, 2017   I   by Masaj Erotic Bucuresti

Se spune ca in viata asta o sa ai cel mult 3 prieteni pe care te poti baza cu toata fiinta. Eu as spune ca 3 e o cifra optimista si totul prietenii adevarati 1depinde de circumstantele tale. Am intalnit multe persoane la viata mea, de toate felurile si pentru toate gusturile. Un lucru a fost constant mereu. Niciodata nu am ales sa pun ideile mele in fata ideilor lor. Dar niciodata. Am ales sa-i ascult, sa le inteleg povestile, motivele si mai apoi sa declar ca sunt sau nu de acord cu ceea ce sustin ei. Chestia nostima a fost ca eu n-am primit acest tratament pe care il sustin sus si tare. Ba chiar din contra, am fost judecata de la prima vorba si nelasata sa-mi termin propozitia. Acest fenomen s-a accentuat in principal cand am ales sa devin maseuza in arta masajului erotic.

Parintii au fost primii care s-au revoltat total fata de alegerea mea si au devenit reci fata de mine. Cu fiecare noua discutie total devea mai platonis si mai lipsit de substanta. Un ce faci urmat de imi pare bine si finalul sa aveti grija. Ai crede ca persoanele care te-au vazut crescand si ti-au indrumat primii pasi sa inteleaga momentul cand tu alegi sa faci pasii singur. Lumea din jur nu actioneaza dupa asteptarile noastre insa. Decizia parintilor de a ma da afara din viata lor a fost urmata de o alta. O cunostinta pe care o consideram prietena de suflet s-a simtit jignita de calea pe care am ales-o si a decis la randul ei sa se raceasca fata de mine.

prietenii adevarati 3Nu am intrebat de ce, nu am vrut sa aud scuze penibile. Nu am vrut sa discut despre asta, nu am vrut sa inteleg fenomenul si nu voi incerca niciodata asta. Am acceptat ca unii oameni pleaca din viata noastra la fel cum au venit, subit. Am acceptat ca nu toti putem privi lumea in acelasi fel si e inutil sa incercam sa schimbam ideile celuilalt ca sa ne semene noua. Astfel am mers mai departe, astfel am decis sa las trecutul sa treaca. Iar asta a fost una dintre cele mai bune decizii din viata mea. Pentru ca am intalnit un colectiv de oameni puternici care ma sustin in arta mea cu fiecare noua zi. Am intalnit colege care inteleg ca masajul erotic nu are nimic pacatos in el, nu merita condamnat ci mai degraba acceptat.

Fiecare dintre aceste femei minunate care se numesc simplu si modest maseuze mi-au dat putere sa merg mai departe. Au crezut in mine, au crezut in dorinta mea, au crezut ca putem fi diferiti impreuna. De aceea aleg in fiecare zi ce am ales dintotdeauna, de aceea aleg sa continui in profesia aceasta. Pentru ca m-a ajutat sa-mi construiesc caracterul si mi-a dat incredere in mine. Masajul erotic e mai mult decat o clipa de placere, e un stil de viata.

  • Share