Jurnal de Boudoir

26 februarie, 2017   I   by Masaj Erotic Bucuresti

Cand ai un job tabu, lumea ta devine intr-un fel sau altul un mister pentru cei din jur. Multi se intreaba, pe majoritatea 

ii minti si cei care stiu cred ca esti o curajoasa. E dificil sa iei decizia asta de a intra in lumea ocultaa erotismului prin masaj, dar odata ce ai facut-o dintr-o persoana cu o gandireobtuza, devi una care priveste lucrurile si mai ales viata panoramic. 

Imi aduc aminte de primele mele zile in domeniu, imi era extrem de rusine candintram in camera si prosopul imi cadea, iar eu ramaneam in toata splendoarea goala in fata clientului, dar cu timpul a inceput sa imi placa sa imi placa sa le privesc reactiile cand imi vad corpul dezgolit intr-o lumina difuza si pe un fundal muzical de exceptie.

Acum, ei bine acum, nu mai am nici o inhibitie, sunt atat de stapana pe mine pecorpul meu incat atitudinea mea ii domina pe cei ce ma aleg in masaj, deschid foarte usor discutii, dar sunt si discreta si tacuta daca vad ca primesc raspunsuri monosilabice.

Simt la sfarsitul fiecarui masaj ca am lasat o amuntire de genul „pfff oare cum ar fi ca eu si tipa asta sa ne fi cunoscut in alta parte, cat mi-ar placea sa o am” , desigur nu ma inbat cu cuvinte, ele survin pe fondul dorintei animalice si a atmosferei ce ne inconjoara, dar trebuie sa recunosc ca imi gadila putin orgoliul.

 

Imi vine sa rad si sa plang totodata, adeseori cand oamenii indoctrinati de prejudecati
comuniste catalogheaza maseuzele ca pe niste dame de companie. Ei bine dragilor e o arta sa faci pe oricune sa se simta ca si cum ar fi marea ta iubire, este o arta sa sti sa atingi pe cineva astfel incat sa nu ii mangaidoar corpul – de cele mai multe orisi sufletul… Asadar eu ma refer la mine ca la o artista siam propria mea scena in care scenariul e intotdeauna diferit, insa eu am mereu rolul
principal.

  • Share