Ambianta si calitatea serviciilor de masaj erotic oferite de Siam face diferenta.

Masaj erotic -acum subiect tabu, maine hobby. Daca ai inrosit, fetele te vor destinde.
Lasa-te sedus si purtat intr-o incursiune in senzualitate si erotism asa cum nu ai mai simtit niciodata.

Adevaratul masaj erotic thai.
Afla ce putin efort te costa sa beneficiezi de o experienta excitanta si de o betie de simturi in compania unor experte in arta masajului erotic.

Exista multe Saloane Masaj Erotic in Bucuresti dar … Atmosfera creata de salonul de masaj erotic Siam activeaza anumite emotii si va transpune intr-o stare de asteptare. Simturile se trezesc la viata, stimulate de frumusetea din jur.

Exista multe Saloane Masaj Erotic in Bucuresti dar putine in care masajul erotic se desfasoara intr-un context special creat de lumanari aprinse, culori si miresme simbolice si muzica relaxanta.

Luminile domoale, umbrele senzuale si licarirea lumanarilor confera incaperii un aer romantic, ce incurajeaza tandretea , pasiunea, seductia. Muzica are capacitatea de a influenta sentimentele si starea de spirit. Lenta si blanda, aceasta calmeaza si relaxeaza,pielea, devenind mai sensibila la atingere.

Tinde sa suspende perceptia constienta a timpului si a spatiului, creand senzatia ca seara va dura la nesfarsit.

La atmosfera propice pentru o seara de relaxare totala contribuie si combinatia de uleiuri esentiale. Arome precum cea de paciuli,ghimbir, vanilie, yasomie, reduc stresul, amplifica energia erotica, fiind reputate pentru calitatile lor afrodisiace.

Relaxare si erotism. Un masaj erotic intr-o atmosfera de senzualitate si ambient de lux.
Exista multe Saloane Masaj Erotic in Bucuresti dar Salonul de masaj erotic Siam este locul unde vei reveni de fiecare data cu placere insotit de emotiile provocate de vizitele anterioare.

testimonial

Personal, am beneficiat de toata atentia d-soarei Ana, pentru care am numai cuvinte si ganduri bune.
Am fost la cateva saloane din Bucuresti si din tara si am cunoscut cateva fete, dar niciuna nu a reusit ce Anei pare ca i-a fost asa usor sa faca:

Stefan

testimonial

cu un bun simt, naturalete si o super-personalitate, a facut din sedinta de masaj un moment la care ma gandesc cu placere oricand.

Stefan

testimonial

Thanks to Rebeca for a great experience with tenderness, georgeous erotic massage, and her friendly smile and eyes realized that it was my first time.

Herald

testimonial

She did my massage debute a great experience – from a beautiful woman – and that feeling was extremly important for me (as I was very nervous).

Herald

testimonial

V-am vizitat si am ramas placut impresionati de locatia voastra, dar mai ales de atitudinea celor cu care am intrat in contact. Incepand cu receptionera, f. amabila, serviabila, dornica sa raspunda asteptarilor/pretentiilor noastre.

Elena

testimonial

Apoi fata care ne-a oferit serviciul de masaj(multumim pt. recomandare), Julia, despre care nu putem sa avem (atat eu, cat si partenerul meu) decat cuvinte de lauda. O prezenta deosebita din toate punctele de vedere.

Elena