Cele mai bune zone ale corpului pentru masaj erotic

26 februarie, 2017   I   by Masaj Erotic Bucuresti

1. Fata

Prin stimularea punctelor de excitatie sexuala situate la nivelul capului, al fetei in general, poti imbunatati starea de relaxare si iti poti starni partenerul. Stai intr-o pozitie cat mai confortabila care sa-ti permita efectuarea miscarilor, de preferat in sezut, si tine capul partenerului pe picioarele tale, pe o pernuta moale.

Cu mainile hidratate cu un ulei de masaj, mangaie fata, de la frunte pana la maxilar. Acest masaj al fetei este perfect pentru a incepe un masaj erotic complet, caci masarea zonei capului permite familiarizarea cu corpul celuilalt.

 

2. Gatul

Gatul si ceafa, sunt extrem de sensibile, foarte reactive la o simpla atingere. Persoana masata se intinde pe spate, iar cea care efectueaza masajul sta in zona capului pentru a efectua miscarile in deplina libertate.In zona gatului, se intalnesc multe terminatii nervoase, motiv pentru care un masaj in aceasta zona duce la o relaxare completa a intregului corp. Pune-ti putin ulei in mana, dupa care maseaza gatul cu niste miscari ce sa se prelungeasca si pe spate.

3. Spatele

Spatele este o zona plina de muschi si de nervi care vibreaza la cea mai mica atingere. Incepe prin cateva gesturi de relaxare, cu mangaieri usoare de la gat pana la fese, sufland incet pe pielea partenerului. La sfarsit, mangaie-i si fesele, in special in partea de jos a lor.

4. Pieptul

Este un masaj recomandat in special femeilor, pentru ca sanii sunt o zona erogena extrem de puternica. Lasa-te purtat de imaginatie si stimuleaza zona mamelonul care starneste dorinta sexuala a femeilor. Persoana care realizeaza masajul se aseaza cu genunchii in zona capului persoanei masate si se asigura ca are libertatea de a afectua miscari ample.

Masajul sanilor poate fi un pas din preludiu si de asemenea este eficient in caz de tulburari de somn, pentru ca mangaierile in aceasta zona destind profund.

  • Share